04 - 05 Kasım 2017 Panelb -  Babillon Hotel Ortaklığında Rize İnfo Turumuzu Gerçekleştirdik

04 - 05 Kasım 2017 Panelb - Babillon Hotel Ortaklığında Rize İnfo Turumuzu Gerçekleştirdik



04.11.2017 - 05.11.2017 tarihinde Barşan Turizm ve Babillon Otel ortaklığında  50'ye yakın acentemiz ile Rize info turumuzu gerçekleştirdik. Karadenizin eşsiz güzellikleri ve bu bölgemizde gerçekleştirilebilecek turizm faaiyetleri hakkında karşılıklı olarak istişareler de bulunduk.


BARŞAN TURİZM (RİZE TURİZM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI)

   


Rize;
Dört mevsim boyu gürül gürül akan dereli, o muhteşem şelaleleri, asırlık taş köprüleri, gür ormanları ve derin vadileriyle zengin Turizm potansiyeline sahiptir.

BARŞAN TURİZM’de bu zenginliğin bizzat içinde yoğrulup da, şekil bulmuş varlığıyla buralara yapacakları yatırımları ve daha fazlasını Türkiye’nin önde gelmiş Turizm firmaları ve TURSAB üyeleriyle paylaşıp, tüm herkesi 2 günlük güzel bir gezintiye çıkarttı.

İlk gün;

BARŞAN TURİZM, Yön. Kurul Başkanı Sn. Ali BAYRAMOĞLU tüm misafirlere uzun uzun Rize’nin görünmeyen yanını anlatıp, oralara yapacakları dev yatırımları anlatırken, tüm misafirler kendisini takdir edip, ayrıca Turizm ile ilgili görüşlerini dile getirdi.

Ali BAYRAMOĞLU;

‘Avrupa Türkiye’yi bilmediği için ülkemize gelmiyor. Ama Türkiye Avrupa’yı çok iyi bildiğini düşünerek oraları tercih ediyor. Burada bizlerin yoksun yanı yok diyemem. Bizler ülkemize doğru yatırımlar yapıp, ülkemizin cennetini tüm dünyaya kusursuz bir şekilde sunum yaptığımız sürece, inanıyorum ki kısa sürede Avrupa’da bizleri tanıyıp da gelecektir.

PANELB - BARŞAN TURİZM ve BAB HOLDİNG olarak bizler de bu hayal ile yola çıkıp Rize’de büyük bir projeye imza attık. Ve inanıyoruz ki, çok değil kısa bir süre sonra Rize hak ettiği konum ve itibara ulaşacaktır.

Sn. Ali BAYRAMOĞLU Rize’nin turizmi için yapmakta oldukları projeleri anlatırken tüm misafirler de hayranlık içinde onunla aynı heyecanı yaşıyor ve hararetli bir söyleşi içinde görüşlerini belirtiyordu.

Toplantı sonrasında ise, PANELB - BARŞAN TURİZM, BAB HOLDİNG çalışanları ve diğer Turizm firmalarının yönetimiyle beraber Rize Uzungöl’e doğru güzel bir geziye çıkıldı. Her bir karışı huzur ve güzellik kokan bu güzel şehirde Sn. BAYRAMOĞLU’nun projesinin ne kadar da yerinde ve ülkemizin Turizm’i için önemli olacağını bizzat görmüş olduk.



Rize’de ki 2. günde ise,

Harika bir kahvaltının ardından (2. Rize Turizm Değerlendirme Toplantısı) ‘na kaldığımız yerden devam edildi. Bu toplantı da ise Rize’nin güzelliklerinden öte Turizm alanında ne konumda olduğumuzu tüm firma yetkili isimleriyle birlikte masaya yatırıp,  neler yapılabileceğine dair güzel bir istişare yapıldı.

Sonrasında ise AYDER YAYLASI’nı  Barşan Yönetim Kurul Başkan Yardımcısı Sn. Celal USTA’nın refakatiyle geziye çıkıp orada da keyifli bir vakit geçirildi.
 
Vadileri bir gerdanlık gibi süsleyen kemerli yapılarıyla insanı insana kavuşturmanın öyküsünü anlatan bu kültür mirası yerleri gezdikçe her birimizi ayrı bir heyecan ve huzur kaplıyordu.

Öyle ki, şehir hayatından bunaldıysanız kaçıp gitmek lazım buralardan diyerek, oksijeni doyasıya soluyabileceğiniz, bulutların üzerinde yürüyüp, ahşap evlerin otantik havasına kendinizi bırakacağınız yeşilin binbir tonuyla insana yaşamı sevdiren bu güzel şehir belki de bir insanın hayatında kesinlikle görülmelidir.



BABİLLON Hotel gerçekten de Rize’de 5 yıldızıyla bir ilk olmanın ayrıcalığını fazlasıyla hak etmektedir.

Ayrıca, BARŞAN TURİZM ve BABİLLON Hotel’i böyle bir organizasyonun ev sahipliğini yapıp da tüm Turizm firmalarını bir araya getirip, ülkemizin Turizm’i için bu denli önemli yatırımlara imza attığı için kutluyoruz.